Kumk huilu opetus Kouvola
Kumk piano opetus Kouvola

Esittely

Kouvolan Uusi Musiikkikoulu

Olemme perustaneet Kouvolaan uuden musiikkikoulun joka tarjoaa yksityistä soitonopetusta koko Kouvolan alueella. Haluatko elvyttää vanhan harrastuksen tai aloittaa uuden? Tervetuloa mukaan! 

KUMK on perustettu keväällä 2019 ja meillä on tällä hetkellä kolme opettajaa. Ammattitaitoisia opettajia järjestetään tarpeen mukaan eri instrumenteille.

Opetus tapahtuu opetustiloissamme osoitteessa Kauppalankatu 9, 45100 Kouvola, tai erikseen sovitussa tilassa (kuten oppilaan kotona).

KUMKin filosofian perustana on musiikin ja oppimisen ilo. Meillä musiikkia opiskellaan oppilaan ehdoilla, siihen tyylisuuntaan mihin oppilas haluaa. Oppilaan mielenkiinnon kohteet huomioiva opetus lisää intoa ja motivaatiota soittaa ja opiskella musiikkia.

Kouvolan Uusi Musiikkikoulu Antti Laitinen

Antti Laitinen

Moi!

Olen Antti Laitinen, musiikinopettaja (musiikkipedagogi AMK) ja KUMK:in yrittäjä. Opettamiani instrumentteja ovat huilu, saksofoni, kitara ja piano. Musiikin tekeminen on kuljettanut minua kaiken ikääni, ja kotiseuturakkaus toi minut takaisin Kouvolaan. Minut voit bongata milloin mistäkin trubaduurin hommista tai muutoin musisoimasta.

Kaikilla soittimilla pätee sama nyrkkisääntö: musiikin harrastamisen kuuluu olla kivaa ja kehittävää!

Oppini olen saanut Kuopiossa, Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin ja tanssin osastolla, Suomen huippuopettajien johdolla. Olen toiminut soitonopettajana vuodesta 2012 lähtien ja 2018 lähtien Kouvolassa.

Tervetuloa tunneilleni!

SALLA VAINIO

Olen Salla Vainio, laulaja ja muusikko.

Olen valmistunut muusikoksi Lahden konservatoriosta 2015 ja tällä hetkellä viimeistelen laulunopettajan opintojani Metropolia-ammattikorkeakoulussa.  Pääaineeni on klassinen laulu, mutta keikkailen ahkerasti myös kevyen musiikin puolella ja hallitsen genret iskelmistä kantrimaneereihin. Olen esiintynyt useassa show’ssa sekä useana vuotena kesäteattereissa. Laulua olen opettanut vuodesta 2013 erilaisissa produktioissa.

Tervetuloa musiikin vietäväksi! 

TANJA VARHA

Olen Tanja Varha, musiikin ja laulun sekatyöläinen. Opetan KUMK:ssa laulamista kaikille halukkaille tyylilajiin ja musiikilliseen pohjaosaamiseen tuijottamatta. Olisi hyvä, jos iässä olisi kaksi numeroa, mutta tarvittaessa jouston varaa on molempiin suuntiin. 

Tervetuloa – oli tavoitteesi sitten laulujen oppiminen, äänenkäytön haasteiden selättäminen, uusien saundien haltuunotto, äänialan kehittäminen, esiintymisjännityksen kohtaaminen, laulamisesta nauttiminen tai uuden kokeileminen! Opetus räätälöidään juuri sinun tavoitteisiisi sopivaksi.

Kipinä opettamiseen syttyi Sibelius-Akatemiassa, josta valmistuin musiikin ja laulun opettajaksi. Liekkiä on ruokittu sekä laulu- että opetustaitojen ahkeralla jatko-opiskelulla (mm. Metropolia AMK). Olen opettanut laulua vuodesta 2006 lähtien, yksilöopetuksen lisäksi myös eri kokoisia lauluryhmiä ja kuoroja. Keikkailen aktiivisesti musiikkiteatteriesiintyjänä ja muusikkona (laulu, sähköbasso, ukulele, piano). 

Tervetuloa mukaan!

Haluatko oppia soittamaan
rennolla otteella?