Kumk huilu opetus Kouvola
Kumk piano opetus Kouvola

Esittely

Kouvolan Uusi Musiikkikoulu

Olemme perustaneet Kouvolaan uuden musiikkikoulun joka tarjoaa yksityistä soitonopetusta koko Kouvolan alueella. Haluatko elvyttää vanhan harrastuksen tai aloittaa uuden? Tervetuloa mukaan! 

KUMK on perustettu keväällä 2019 ja meillä on tällä hetkellä kolme opettajaa. Ammattitaitoisia opettajia järjestetään tarpeen mukaan eri instrumenteille.

Opetus tapahtuu opetustiloissamme osoitteessa Kauppalankatu 9, 45100 Kouvola, tai erikseen sovitussa tilassa (kuten oppilaan kotona).

KUMKin filosofian perustana on musiikin ja oppimisen ilo. Meillä musiikkia opiskellaan oppilaan ehdoilla, siihen tyylisuuntaan mihin oppilas haluaa. Oppilaan mielenkiinnon kohteet huomioiva opetus lisää intoa ja motivaatiota soittaa ja opiskella musiikkia.

Kouvolan Uusi Musiikkikoulu Antti Laitinen

Antti Laitinen

Moi!

Olen Antti Laitinen, musiikinopettaja (musiikkipedagogi AMK) ja yrittäjä. Opettamiani instrumentteja ovat huilu, saksofoni ja kitara. Musiikin tekeminen on kuljettanut minua kaiken ikääni, ja kotiseuturakkaus toi minut takaisin Kouvolaan.

Oppini olen saanut Savonia-ammattikorkeakoulun musiikin ja tanssin osastolla, Suomen huippuopettajien johdolla. Olen toiminut soitonopettajana vuodesta 2012 lähtien ja 2018 lähtien Kouvolassa.

Tervetuloa tunneilleni!

Juho Lätti

Hei!

Olen Juho Lätti, kouvolalainen muusikko ja yrittäjä.

Tutkintoni suoritin Kymen Konservatoriolla, josta valmistuin keväällä 2016, pääaineena kitara. Olen sen jälkeen toiminut laajasti freelance-muusikkona monissa eri kokoonpanoissa. Soittotunteja olen antanut vuodesta 2017 ja yhtyeohjausta sekä musiikin teoriaa vuodesta 2018.

Tervetuloa mukaan!

SALLA VAINIO

Hei!

Olen Salla Vainio, laulaja ja muusikko.

Olen valmistunut muusikoksi Lahden konservatoriosta 2015 ja tällä hetkellä viimeistelen laulunopettajan opintojani Metropolia-ammattikorkeakoulussa.  Pääaineeni on klassinen
laulu, mutta keikkailen ahkerasti myös kevyen musiikin puolella ja hallitsen genret iskelmistä kantrimaneereihin. Olen esiintynyt useassa show’ssa sekä useana vuotena kesäteattereissa.
Laulua olen opettanut vuodesta 2013 erilaisissa produktioissa.

Tervetuloa musiikin vietäväksi.

Laulun yksilöopetus.
Ikäraja 15 vuotta.

Rajoitettujen laulupaikkojen vuoksi toimitathan laulustasi pienen ääninäytteen, jolla on tarkoitus kuunnella sävelkorvaasi. Vapaavalintainen laulu voi olla ilman säestystä ja puhelimella kuvattu
laatu riittää.

Haluatko oppia soittamaan
rennolla otteella?