Kumk huilu opetus Kouvola
Kumk piano opetus Kouvola

Hinnasto

Hinnat sisältävät alv 24%. 

Hinnasto on päivitetty 1.9.2020, ja voimassa ko. päivästä alkaen.

SYYSLUKUKAUSI 2020

Kouvolan Uuden Musiikkikoulun syyslukukausi alkaa 1.9.2020.

Lukukautena järjestettävät ryhmä- tai pariopetustunnit järjestetään säännöllisesti toistuvana opetusajankohtana (esimerkiksi viikoittain tai
joka toinen viikko). Yksilöopetus voidaan toteuttaa oppilaan kanssa sovittavina ajankohtina lukukauden aikana.

Syyslukukauden 2020 loma-ajat ovat syysloma viikolla 43 (19.-25.10.2020) ja joululoma 19.12.2020-3.1.2021. Loma-aikoina järjestämme opetusta ainoastaan
erillisestä sopimuksesta.

TIEDUSTELUT JA VARAAMINEN

Varaa paikkasi opetukseen joko puhelimitse tai sähköpostitse.
Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme tiedusteluihisi.

MAKSAMINEN 

  • Opetustuntien maksutapa on lasku (maksuehto 14vrk).
  • Lasku lähetetään sähköpostitse.
  • Yksilö- ja pariopetuksen laskutus sovitaan tuntivarauksen yhteydessä: lasku lähetetään joko kunkin opetuskerran jälkeen tai sovittu määrä opetustunteja laskutetaan yhdessä erässä.
  • Lahjaksi ostetut opetuskerrat laskutetaan heti.
  • Ei laskutuslisää.

PERUUTUSEHDOT 

Lähtökohtaisesti opettajan estymisen (esimerkiksi sairastuminen) vuoksi peruuntunut opetus korvataan siirtämällä opetustunti lukukauden loppuun samalle tuntiajalle (ryhmä- tai pariopetus) tai erikseen sovittavalle tuntiajalle (yksilöopetus).

Musiikkikoulu voi korvata opetustunnin myös järjestämällä estyneelle opettajalle sijaisopettajan. Yksittäisten opetuskertojen muutoksista ilmoitetaan oppilaille etukäteen puhelimitse tai tekstiviestitse.

YKSILÖOPETUS

Oppilaan estyessä osallistumasta opetukseen, poissaolo korvataan siirtämällä opetus myöhempään ajankohtaan silloin, kun peruutus tehdään puhelimitse (kts. YHTEYSTIEDOT) viimeistään 24 tuntia ennen opetuksen ajankohtaa.

Saman vuorokauden aikana oppilaan estymisen takia peruutettuja tai peruuttamattomia aikoja Musiikkikoululla ei ole velvollisuutta korvata. Peruuttamattomista ajoista Musiikkikoululla on oikeus periä 50% opetustunnin hinnasta. Varatulle opetustunnille voi estyneen oppilaan sijaan osallistua toinen henkilö (esimerkiksi ystävä, sukulainen…). Mikäli opetustunnille ei ole korvaavaa osallistujaa, opettaja valmistelee estyneelle oppilaalle harjoitteen tai opetusvideon seuraavaa opetuskertaa varten. Tarvittaessa varattu opetustunti voidaan toteuttaa videopuhelulla.

RYHMÄOPETUS 

Ryhmäopetus järjestetään etukäteen sovittuina toistuvina ajankohtina. Oppilaan estyessä osallistumasta ryhmäopetukseen, Musiikkikoulu korvaa osallistumisen vain erityisestä syystä (esimerkiksi oppilaan pitkäaikainen sairastuminen) vaihtoehtoisella opetuksella (esimerkiksi yksityistunnilla) tai varmistamalla oppilaalle paikan seuraavaksi alkavassa ryhmässä.

LAHJAKORTIT

Musiikkikoululla ei ole velvollisuutta korvata käyttämättä jääneitä lahjakortteja.

Asiakas hyväksyy nämä peruutusehdot tehdessään varauksen yksityis-, pari-, tai ryhmäopetustunneille.

Kouvolan Uusi Musiikkikoulu

Y-tunnus: 2987302-4

Haluatko oppia soittamaan
rennolla otteella?