Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Kouvolan Uusi Musiikkikoulu -verkkokauppa on Kouvolan Uuden Musiikkikoulun ( AJL-Musiikki Ky, 2987302-4) verkkokauppa. Seuraavia sopimusehtoja sovelletaan Kouvolan Uuden Musiikkikoulun ja sen asiakkaiden välisissä kauppasuhteissa.

Ostaminen

Verkkokauppa toimii maksutapana Kouvolan Uuden Musiikkikoulun palveluille. Asiakas ostaa haluamansa paketin ja palvelu toimitetaan sovitusti. Verkossa maksetuista palveluista tulee voida esittää kuitti maksusuorituksesta. Hintoihin sisältyy ALV (24%).

Asiakkaalla on velvollisuus luovuttaa tilausta tehdessään yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkailta vähintään nimen, puhelinnumeron, osoitteen ja sähköpostiosoitteen.

Tuotteiden maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii kotimainen Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

Kuukausilaskutus veloitetaan aina maksukortilta, jolloin muut maksutavat eivät ole käytössä.

MobilePay
Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Jousto
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta


Kuukausilaskutus

Kuukausimaksu veloitetaan kerran kuukaudessa asiakkaan antamien korttitietojen avulla. Kuukausimaksu veloitetaan kuukausittain, neljä (4) kuukautta syksyn lukukauden aikana, ja neljä (4) kuukautta kevään lukukauden aikana.


Peruutusoikeus

Ostajalla on oikeus peruuttaa tilaus. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä (verkkokaupan ostoksen tekohetkestä).

Asiakkaan peruuttaessa tilauksen, vähennetään palautettavasta maksusta jo tuotettujen palvelujen (pidettyihin soitto/laulutunteihin) osuus.